(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopioon reipasta
 
SIIVOOJAA
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö (37,5h/viikko). Tämä homma sopii etenkin sinulle, joka olet pirteimmilläsi iltasella, sillä työvuorosi ovat arkisin kello 16-00. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä elokuun aikana.
 
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja luokkatilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Tehtävä pitää mukanaan myös sellaisten tilojen siivousta, joissa erityinen huolellisuus ja hygieniaosaaminen ovat erittäin tärkeitä. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Pääset osaksi isompaa tiimiä, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kun pääset jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa aina apua.    
  
Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla aikaisempaa kokemusta siivouksesta ja esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto sekä hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 25.8. mennessä hakulomakkeella.   Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Kinnunen 050-4441059 Ma-Pe klo 12-14.