(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kokoaikaiseen työsuhteeseen Joensuuhun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko arkityötä Joensuusta siivouksen parista? Jatkapa siinä tapauksessa lukemista sillä, etsimme nyt tiimiimme
 
KOULUSIIVOOJAA
 
Kerrotaan heti alkuun, että työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö. Etsimme tekijää nyt aamuvuoroon 5-13 Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä kohteeseen kulje julkista liikennetta aamulla. Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja luokkatilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Kohteessa työskentelee muitakin coorilaisia, ja tarvittaessa apua on saatavilla vaikka työ onkin itsenäistä. 
  
Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla aikaisempaa kokemusta siivouksesta, alan koulutus esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto, hyvä suomen kielen taito sekä nuhteeton tausta. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa.Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Sinulla on erinomainen asiakaspalveluasenne ja tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa.
 
Kiinnostuitko?
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 6.4.2020  mennessä hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut vakituisesta vai määräaikaisesta tehtävästä.   Palveluesimies Tuija Puustinen  kertoo sinulle mielellään lisää työtehtävästä arkisin kello 14-16 p. 050 533 2347.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).