(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kokoaikaiseen työsuhteeseen Joensuuhun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko arkityötä Joensuusta siivouksen parista? Etsimme nyt tiimiimme
 
SIIVOOJAA
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö. Toivomme sinulta alkuun hieman joustoa työaikojen suhteen. Noin joulukuun puoleen väliin työpäiväsi ovat 12.30 - 20.30 ja sen jälkeen työvuorosi on aamuisin 6-14. Kohteeseen pääsee helposti myös julkisilla kulkuneuvoilla.
 
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja luokkatilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Pääset osaksi isompaa tiimiä, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kun pääset jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa aina apua.    
  
Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla aikaisempaa kokemusta siivouksesta, alan koulutus esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto, hyvä suomen kielen taito sekä nuhteeton tausta. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa.Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 3.12.  mennessä hakulomakkeella.   Palvelupäällikkö Hanna Mönkkönen kertoo sinulle mielellään lisää työtehtävästä sähköpostitse hanna.monkkonen@coor.com.  Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).