(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kokoaikaiseen työhön Espooseen
Go On Vantaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on valtakunnallinen siivous- ja kiinteistöhoitoalan franchisingtoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu 1993. Ketjuun kuuluu noin 140 tehokasta ja motivoitunutta ammattilaista, jotka toimivat itsenäisinä Laatutakuu-yrittäjinä. Suomen Laatutakuu Palvelut on osa ISS Palvelut -konsernia.

Etsimme nyt Laatutakuulle

SIIVOOJAA

työskentelemään useassa eri kohteessa Espoossa. Kohteissa tehdään toimisto- kahvila- sekä porrassiivousta.
Edellytyksenä on aiempi työkokemus siivousalalta sekä ajokortti, koska kohteiden välillä joutuu liikkumaan työpäivän aikana. Puhut joko suomea tai englantia sujuvasti. Eduksesi on esim. laitoshuoltajan koulutus, mutta se ei ole pakollinen.
Työskentelytyyliltäsi olet huolellinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen ja vaihtelevan työn sekä ammattitaitoisen tiimin tuen työhösi. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Jos kiinnostuit, laita hakemus heti tulemaan. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Lisätietoja saat Go On Vantaan tiimiltä p. 020 779 8893.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.