(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, kokoaikainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsimme nyt tarkkaa ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Tampereen Hatanpäähän.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtävässä vastaat toimistokohteen ylläpitosiivouksesta pääsääntöisesti arkisin klo 06-14 välillä, mutta satunnaisesti työvuoro saattaa olla myös viikonloppuna. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme sinulta löytyvän jo aikaisempaa kokemusta toimistosiivouksesta, alan koulutus, kuten puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos olet toimelias ja tarkka siivooja, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsopimuksen.

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi, edetä urallasi tai pätevöityä toimialasi ammattilaiseksi. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Ota askel kohti etenemistä ja hae meille töihin nyt.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 24.2.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -