(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, kokoaikainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Etsimme nyt reipasta ja toimeen tarttuvaa SIIVOOJAA Itä-Helsinkiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous asiakaskohteessamme. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkipäiville klo 06-15 välille.

Tehtävään edellytetään vähintään vuoden kokemusta siivoustyöstä ja/tai alalle soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi laitoshuoltajantutkinto. Tehtävässä tarvitset lisäksi erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tulemme teettämään suppean turvallisuusselvityksen, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 22.3.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -