(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, kokoaikainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Lahden Mukkulaan.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 06-14 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 31.1.2021 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta toimisto siivouksesta vähintään kahden vuoden ajalta, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hallitset älypuhelimen käytön. Erityisesti arvostamme reipasta, tunnollista ja työnjäljeltään tarkkaa siivoojaa sekä asiakaslähtöistä ajattelua ja eduksi katsomme yhdistelmäkoneen käyttötaidon.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.1.2020 ja työ alkaa 3.2.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -