(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, kokoaikainen (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2020

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt kokoaikaista

SIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, huolellisuutta sekä ystävällistä asiakaspalveluasennetta myös kiireessä. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta työntekoon sekä aitoa halua saada paikat kiiltämään!
 
Työtehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia siivouskohteita kuten peruspesuja, remontti- ja loppusiivouksia sekä kotisiivouksia. Tarjoamme valittavalle henkilölle kattavan perehdytyksen sekä  mukavan ja itsenäisen työn. Töitä on tarjolla 37,5 h/vko ja oikealla henkilöllä on hyvät mahdollisuudet siirtyä asiakkaan kirjoille.

Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön, vaan työpäivien ajaksi saa yrityksen auton käyttöönsä. Aiempi kokemus siivoustöistä katsotaan tehtävässä eduksi.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=153 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.