(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, kokoaikainen (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt kokoaikaista

SIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, huolellisuutta sekä ystävällistä asiakaspalveluasennetta myös kiireessä. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta työntekoon sekä aitoa halua saada paikat kiiltämään!
 
Työtehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia siivouskohteita kuten peruspesuja, remontti- ja loppusiivouksia sekä kotisiivouksia. Tarjoamme valittavalle henkilölle kattavan perehdytyksen sekä  mukavan työn hyvässä porukassa. Töitä on tarjolla 37,5 h/vko ja oikealla henkilöllä on hyvät mahdollisuudet siirtyä asiakkaan kirjoille.

Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön. Aiempi kokemus siivoustöistä katsotaan tehtävässä eduksi.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=153 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.