(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, kokoaikainen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista peruspesijää / kokenutta siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme etsii kahta vakituista ja kokoaikaista (37,5h/vko) peruspesijää Tampereen alueelle. Voit olla jo kokeneempi tai vasta aloitteleva tekijä, tarvittava perehdytys tarjotaan kunkin osaamistason mukaisesti. 

Kokemus vastaavista tehtävistä sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Etsimme reippaita tekijöitä joilla on hyvä asenne ja tekemisen meininki! Huolellisuus, yhteistyötaidot ja asiakaspalveluhenkisyys auttavat työssä onnistumisessa.

Työkohteet vaihtelevat Tampereen ja lähikuntien alueella, työaika painottuu arki-iltoihin asiakastilausten mukaisesti. Satunnaisesti työtä saattaa satunnaisesti olla myös öisin tai viikonloppuisin. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti peruspesuja, satunnaisesti voi olla sijaisuuksia ylläpitosiivouksen puolella. Valitulla tekijällä tulee olla ajokortti työkohteisiin kulkemisen vuoksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi , kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsulttimme Anu p. 050 355 7733.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.