(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kokkolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018 

Oletko sinä uusin   tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reipasta   ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Kokkolaan


Työtehtäviisi kuuluu   ylläpitosiivous virastoympäristöissä Kokkolan alueella. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-13 välille. Viikkotasolla tunteja sinulle kertyy 30-37,5. Edellytyksenä tehtävässä on laitos- tai toimitilahuoltajan koulutus, arvostamme myös aikaisempaa   työkokemusta alalta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta.   Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos   sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne   työntekoon.


ISS siivouspalvelut   huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä   osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme   asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja   ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a   Human Touch” –palveluasenne. ISS:llä saat ison   talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan   ammattilaiseksi. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti   10,33 €/h. Siivousalan tutkinnosta + 3%. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa   asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda   asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka   on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon   työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.   Hakuaika päättyy 15.4.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -