(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kokaikaisen työsuhteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019 

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä?


Etsimme reipasta siivoojaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous sairaalakohteessa Oulun keskustassa. Työaika sijoittuu ilta-yöpainotteisesti ma – su klo 20-08 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sillä työtä tehdään asiakkaan tarpeen mukaan.


Työhön ei ole koulutusvaatimusta mutta katsomme eduksi alan koulutuksen tai työkokemuksen. Hygieenisyys ja työturvallisuus ovat kohteessa erityisen tärkeitä ja katsommekin eduksi työkokemuksen hygienia kohteista. Hygieniapassi on välttämätön.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys on myös erityisen tärkeää. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot, kommunikoit sujuvasti suomeksi tai englanniksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Palkkaus kiinteistöpalvelualan tessin mukaisesti, peruspalkka 11,20€/h +lisät. Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.7.2019. Työtehtävä alkaa 5.8.2019.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –