(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kivenlahden terveysasemalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Kiinnostaako työterveyshuollon työympäristö? Miltä kuulostaisi päästä tekemään merkityksellistä työtä, jossa kuntokin pysyy yllä?

 

TULE MEILLE

 

S I I V O J A K S I 

 

osa-aikaiseen aamutyöhön Kivenlahteen, ESPOOSEEN. Kohteesi on terveysasema, joka vaatii korkeaa hygieniatasoa. Työsi on välttämätöntä sen varmistamiseksi, että espoolaiset saavat laadukasta terveydenhuoltoa - konkreettista työtä tärkeän asian eteen. Työajat tehtävässä ovat ma-pe klo. 6-13 ja tehtävästä maksetaan KIPA TES 3 = 11,20€/h mukaista palkkaa. Työt pääsee aloittamaan vaikka heti!

 

 

No mitäs se vaatii, että pääsee osaksi meidän huipputiimiä?

 

Sinulla on vähintään 1 vuoden kokemus siivousalalta tai alan koulutus. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja mahdollisesti myös englanniksi.

Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on I Can Do It!- asenne ja siivouspelisilmä. Olemme sitoutuneet asiakkaalle tekemään laadukasta jälkeä. Teet työsi siis parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pidät huolta, että työsi laatu vastaa asiakkaamme toiveita.  Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itseohjautuvasti. 

 

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikasi juuri meille?

 

Me tarjoamme sinulle ISON TALON 

 

* Kannustavan esimiehen ja modernit työvälineet

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi!

 

 

Oliko tämä kuvaus kuin sinusta kirjoitettu?

 

Siinä tapauksessa ei muuta kuin hakemusta tulemaan, haluamme tavata sinut!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Jos urapolku L&T: llä jäi kiinnostamaan, tsekkaa myös upea uratarina meidän Katarzynasta -> https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi

 

 

Jos sinulla jäi jokin vielä mietityttämään, voit ohjata kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.