(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kittilään
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJIA asiakkaallemme Kittilään.

Asiakkaamme huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa ja varastoissa tai perussiivoustöitä kuten vahauksia tai ikkunanpesua. Työtunteja on noin 20/viikko sesongin mukaan vaihdellen. Kohteita on sekä Kittilässä että Levillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on hyödyksi tehtävässä. Huomioimme kuitenkin mielellämme myös hakijat joilla ei ole omaa autoa, työtehtäviä on mahdollisuus suorittaa myös toisessa näistä kohteista.

Tärkeintä on halu oppia sekä reipas, palveluhenkinen ja vastuullinen työote. Alan koulutus tai aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan kuitenkin eduksi. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla on myös nuhteeton tausta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi