(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kirkkonummelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA monipuoliseen asiakaskohteeseemme Kirkkonummen alueelle.

Tässä tehtävässä pääset osaksi tiimiä, joka vastaa asiakkaamme alueen ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Kohteinasi ovat muun muassa käytävät ja portaikot, toimistotilat sekä sosiaali- ja nukkumistilat. Tehtävä on kokoaikainen, työajat sijoittuvat klo 6:00-16:00 välille. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. 

Toivomme sinulta olevan aurinkoinen asiakaspalveluasenne sekä käytännössä hankittua kokemusta ammattisiivoojan työstä. Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutuksen, mutta meillä voit myös kouluttautua työn ohessa siivousalan ammattilaiseksi. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Peruspesutaito sekä kokemus yhdistelmäkoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä, sillä meillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvaselvitys, eli taustasi tulee olla nuhteeton. Työpaikan sijainnin vuoksi julkisilla kulkuneuvoilla voi olla haasteellista kulkea kohteeseen, joten oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi  osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.10.2018.


 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -