(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kirkkonummelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA monipuoliseen asiakaskohteeseemme Kirkkonummen alueelle.

Tässä tehtävässä pääset osaksi tiimiä, joka vastaa asiakkaamme alueen ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Kohteinasi ovat muun muassa käytävät ja portaikot, toimistotilat sekä sosiaali- ja nukkumistilat. Tehtävä on kokoaikainen, työajat sijoittuvat klo 6:00-16:00 välille. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. 

Toivomme sinulta olevan aurinkoinen asiakaspalveluasenne sekä käytännössä hankittua kokemusta ammattisiivoojan työstä. Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutuksen, mutta meillä voit myös kouluttautua työn ohessa siivousalan ammattilaiseksi. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Peruspesutaito sekä kokemus yhdistelmäkoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä, sillä meillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvaselvitys, eli taustasi tulee olla nuhteeton. Työpaikan sijainnin vuoksi julkisilla kulkuneuvoilla voi olla haasteellista kulkea kohteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi  osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.6.2018.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.