(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kiertävään autopartioon Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Haluatko osaksi hyvähenkistä huipputiimiä, jossa työtä  tehdään hymyssä suin?   Haemme nyt autopartioon Espooseen
 
SIIVOOJAA
 
hoitamaan nimettyjen kohteiden puhtaanapitoa kuten entisajan ”talonmiessiivooja”. Pesti on vakituinen ja kokoaikainen.
 
Tässä työssä perinteiset tehtävälistat, mitoitukset ja asiakkuudesta toiseen siirtymiset ovat historiaa. Tehtävässä tuotat Helsingin seudun opiskelija-asunto säätiön (HOAS) asukkaille mukavinta ja helpointa opiskeluajan asumista huolehtimalla tilojen ja ympäristön puhtaanapidosta sekä siisteydestä.
 
Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, osaat rikkoa rutiineja sekä olet ylpeä työsi jäljestä ja viihdyt myös ulkotöissä – säällä kuin säällä. Edellytämme suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä välttävää englannin kielen taitoa. Autopartion ollessa kyseessä sinulla tulee olla B-ajokortti.
 
Hae tiimiin, jossa sinua ja työtäsi arvostetaan, sillä tässä tehtävässä meillä on mahdollisuus tarjota juuri sinulle, huipputyöntekijälle, keskimääräistä parempaa palkkaa. 
 
Hakeminen onnistuu lähettämällä hakulomake 28.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile jos tämä tehtävä kuulosti juuri sinulle passelilta paikalta!   Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-15 Andrus Kalm p. 050 467 8546.