Siivooja kesätyöntekijäksi
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?  


Haemme SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi OULUUN. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! 

Tässä tehtävässä vastaat Oulussa Ruskossa sijaitsevan asiakaskohteemme puhtaanapidosta. Työvuorot sijoittuvat ma-la joko aamu- tai iltavuoroihin klo 6 – 22 väliselle ajalle. Työvuorot ovat pituudeltaan 6-7,5 tuntia, viikkotasolla kertyy 30–37,5 tuntia. Työ on määräaikainen kesälomasijaisuus, joka sijoittuu aikavälille 2.7. – 30.9.2021.


Olet oikea henkilö tehtävään mikäli sinulla on ripeä työote, kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sanomattakin selvää. Olet oma-aloitteinen, joustava ja kykenet itsenäiseen työhön. Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran työkokemusta siivousalalta ja/tai soveltuva koulutus mutta aivan yhtälailla arvostamme halua oppia uutta, aktiivisuutta sekä toimeen tarttuvaa asennetta. Voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteiden hoitamiseen.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2021.



ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot