(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kesätyöhön, Tampere Lielahti
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

SIIVOOJAA KESÄTYÖHÖN

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Haemme kesätyöntekijää asiakaskohteeseemme Lielahteen, Tampereelle. Työaika on klo 5-13, maanantaista perjantaihin. Kesätyö on kesäkuusta elokuuhun.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2018.