(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kesätyöhön Saarijärvelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajaksi innokasta ja ennakkoluulotonta siivoojaa

KESÄKSI 2018 SAARIJÄRVELLE

Huolehdit asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kesätyö ajalle 25.6.-3.8. Työaika 25.6.-7.7. maanantaista lauantaihin aamuisin 1,75h päivässä eli n.10h viikossa. Ajalla 9.7.-3.8. töitä maanantaista perjantaihin n.8-10h/viikossa.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana.

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!