(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kesätyöhön Porvooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uusia reippaita    

   

SIIVOOJIA   

   

kesätöihin osa-aikaiseen työsuhteeseen Porvooseen. Huolehdit asiakaskohteemme tilojen (toimistotilat, tehtaan yleistilat) siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Tehtäviisi kuuluu myös yhdistelmäkoneajoja. Työaikasi ovat ma-pe klo 6-11.

  

Tässä tehtävässä siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. 

   

Tarjoamme itsenäisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Tässä työssä et jumitu näyttöpäätteen ääreen ja ehdit vielä iltapäiväksi rannalle!  Käytössäsi ovat myös ison talon kaikki henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta henkilökuntakerhoihin, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä leffaliput. Tarvitsemme myös jatkuvasti työntekijöitä ja kenetpä mieluummin palkkaisimme esimerkiksi osa-aikatöihin kuin reippaaksi ja vastuulliseksi osoittautuneen kesätyöntekijämme. 

   

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 5.5.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat  tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi . Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.