Siivooja, kesätyö
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haemme nyt SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme PARKANOON kesän ajalle määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset.

Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteessamme.. Työaika vaihtelee 15-37,5h viikossa, ja työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa Työt ovat määräaikaisia kesäloman sijaisuuksia kesäkuusta elokuulle. Kerrothan hakemuksellasi, minä ajanjaksona voit työskennellä, kuinka paljon työtunteja toivot ja voitko työskennellä aamuin ja illoin.

Aikaisempi työkokemus puhtauspalvelualan tehtävistä ei ole välttämätöntä näissä tehtävissä. Alan uutena tulokkaana pääset tutustumaan yhteiskunnallisesti tärkeään työhön ja kerryttämään arvokasta työkokemusta. Tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 30.5.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Saatamme käyttää videohaastattelutyökalua haastattelujen tukena.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot