(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/ kesätyö Riihimäki ja Hyvinkää alueelle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Kesätyöpaikkoja Hämeenlinnan yksikössä (Hyvinkää ja/tai Riihimäki)

 

Haemme energisiä, reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä. Kesätyöpaikkoja on tarjolla siivouksessa. Kohteet vaihtelevat; toimistoja, rappualueita, ikkunanpesua, peruspesuja jne. vaihtelevaa siivoustyötä. Sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät.

Etsimme alan konkareita, mutta tarjoamme myös nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Auki olevia tehtäviä on jatkuvasti ja työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokopäiväisiin ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kokemus siivousalalla ja ajokortti on plussaa. Haastatteluun kutsuttavilla tulee olla sujuva suomen kielen taito. Työt edellyttävät fyysisen työn vaatimaa kuntoa. Mainitse hakemuksessasi ajanjakso, milloin olet käytettävissä, ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

Alueen palveluesimiehenä toimii Laura Reinikainen.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 25.5.2018.