(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, kesätyö, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!


Haemme asiakasyrityksillemme kesäksi siivoojia erilaisiin kohteisiin Pirkanmaan alueelle.


Työtä on tarjolla niin kokoaikaisena, osa-aikaisena kuin keikkaluonteisesti. Työtehtäviä voivat olla muun muuassa toimisto-, porras-, koti-, myymälä- tai rakennussiivous ja tehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan.

Työt voivat olla nimetyllä alueella tai vaihtelevasti eri kohteissa. Joissakin kohteissa sinun tulee liikkua omalla autolla, joten ilmoitathan, mikäli sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus. Monet kohteet ovat myös julkisen liikenteen varrella, joten kaikissa tehtävissä autoa ei tarvita. 

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksesi, joten kerrothan työhistoriastasi hakemuksessasi. 

Työajat sekä -määrät vaihtelevat työn ja kohteen mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi myös miten olisit käytettävissä. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Osassa tehtävistä on mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen, joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävistä antaa Nordicilla henkilöstökonsultti Anna Virtanen, anna.virtanen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta kokemuksestasi, tehtävätoivesitasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.