(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, kesätyö heinäkuuksi
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Haemme vakituisen työntekijämme kesälomittajaksi innokasta ja ennakkoluulotonta siivoojaa

HEINÄKUUKSI 2018 KITEELLE

Huolehdit asiakaskohteemme elintarviketiskin puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään kolmena iltana viikossa; joka toisella viikolla ma-ke ja joka toisella viikolla to-la. Työaika 12h/vko klo 16 alkaen.  Työt alkavat perehdytyksellä kesäkuun viimeisellä viikolla.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana.

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!