(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille kesäksi tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA Nurmeksen alueelle! 

 

Tarjoamme siivoustöitä erilaisissa asiakaskohteissamme Nurmeksen keskustan alueella.Tehtävänä on huolehtia toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työtä tehdään arkisin, maanantaista perjantaihin. Työt aloitetaan aamuisin klo 6 alkaen, työpäivien kesto vaihtelee kunakin päivänä siivouksessa olevien työkohteiden mukaan.  Viikkossa työtunteja kertyy 26.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä.

 

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc