Siivooja kesätöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Vietä kesäsi duunISSa!
Etsimme SIIVOOJAA kesätyöhön RAASEPORIIN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme


Tehtävässä vastaat ylläpito- ja perussiivoustehtävistä asiakaskohteessamme. Siivottavia tiloja on esimerkiksi erilaiset portaikot, asuin- ja pesutilat, toimistot. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja klo 6-16 välille. kohteen mukaan. Kesän tuuraukset tulee sijoittumaan kesä- elokuulle.  


Toivomme, että olet täysi -ikäinen, sinulla on aikaisempaa työkokemusta ammattisiivouksesta. Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on asenne ja asiakaspalvelutaito kohdallaan sekä sujuva suomen kielen taito. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Kurkkaa ISS Palvelutiimin tunnelmia täältä


Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!


      

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234292
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raasepori