Siivooja kesätöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Miten sinä ajattelit viettää kesäsi 2019? Vietä se DuunISSa!

Etsimme SIIVOOJAA kesätyöhön Lohjalle.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta teollisuuskohteessa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ja klo  6-22 välille. Tarjoamme kokoaikaisia työsuhteita, mutta jos haluat kesääsi enemmän vapaaikaa niin myös osa-aikaisuus voi tulla kyseeseen. Työt alkavat touko-kesäkuun aikana ja kestävät elokuulle. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkkaan, miten olet käytettävissä kesätyöhön. 

Toivomme, että olet täysi-ikäinen, asiakaspalveluhenkinen ja tahdot aidosti tehdä töitä käsilläsi. Tulet tarvitsemaan myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti ja muut suoritetut koulutukset sekä -kortit ovat eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Kesätyöntekijänä olet meille arvokas tiimin jäsen, perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta osoitteessa https://kesaduuni.org/


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi tänään tai viimeistään 31.3.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tulemme olemaan kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.


Tutustu ISS Palvelutiimin tunnelmiin täällä. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!


 


     


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234287
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja