(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kesätöihin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme peruspesutaitoista siivoojaa kesän ajaksi. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kohde sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa. Työaika 37,5h viikko ja työ on päivätyötä aina maanantaista perjantaihin. Työhön valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.
Odotamme sinulta
Sinulla täytyy olla jo jonkin verran siivouskokemusta, ja erityisesti osaamista peruspesuista. Sujuva suomen kielen taito on tässä työssä tärkeää.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Täytä hakemus tai päivitä jo olemassa olevaa hakemustasi osoitteessa www.vmp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Etsitkö töitä? Meiltä niitä löytyy! On kokoaikaista, osa-aikaista, keikkaa, hommaa ja duunia! Jätä meille hakemus, niin joustavat työmahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Voit yhtä hyvin työskennellä osa-aikaisesti tai vakituisesti, kartuttaa työkokemusta tai kokeilla jotain aivan uutta. VMP Varamiespalvelun ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota työtehtäviä vuosittain 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 16 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi.
Kesto
noin neljä kuukautta
Lisätietoja
Essi Viljanen, hameenlinna@vmp.fi, 0403075263
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2018 mennessä.