(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kesätöihin Harjavaltaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Oletko vielä vailla kesätöitä? Haluaisitko olla seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Vielä ehdit hakea!

Haemme vielä kolmea kesätyöntekijää TEOLLISUUSSIIVOUKSEEN HARJAVALTAAN.


ISS:n siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä siivoustehtävät tullaan suorittamaan teollisuusympäristössä. Työaika tulee olemaan kello 6-17 pääsääntöisesti arkisin 5-7,5 tuntia päivässä. Satunnaisia viikonloppuvuoroja saattaa olla silloin tällöin, mutta niistä sovitaan erikseen. Toivomme, että pystyisit työskentelemään koko kesän, mutta otamme huomioon myös lyhyemmätkin mahdollisuudet työskentelyyn.


Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". Eduksi katsomme siivousalan työkokemuksen ja koulutuksen. Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja työnturvallisuuskorttia.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 24.6.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä ja millä alueella voit työskennellä sekä mahdolliset toiveet työvuorojen suhteen. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -