(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kesälomansijaisuuteen Pikkalaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Oletko etsimämme KESÄTYÖNTEKIJÄ Pikkalaan Kirkkonummelle? 

Huolehdimme ISS:n siivouspalveluissa kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidemme päivittäistä hyvinvointia. Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta tehdasympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-14 välille ja työtunteja on tarjolla 4-7 päivässä, joten aikaa jää myös auringosta nauttimiselle. Toivomme, että pystyt työskentelemään ajalla 4.6.-25.8. 

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämme myös kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch" Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä. Tehtävään valitulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 20.5.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. 

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


-ISS on savuton työpaikka-