(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kesäksi Suomenlinnaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Suomenlinnan historialliseen ympäristöön.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa tehtävissä Suomenlinnan alueella. Työsuhde on määräaikainen 31.10.2018 asti. Työ on kolmivuorotyötä, joten työskentelet aamu-,-ilta ja yövuoroissa. Työajat vaihtelevat kohteessa asiakkaan tarpeen mukaan, mutta ovat pääasiassa kello 7-19 välillä, tuntien ollessa viikkotasolla 37,5 tuntia. Katsomme eduksi siivousalan koulutuksen ja työkokemuksen, mutta ne eivät ole välttämättömiä sillä perehdytämme tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, sillä tulet liikkumaan työssäsi paljon polkupyörällä. Lisäksi toivomme hakijalta sitoutumista tehtävään koko sen keston ajaksi. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.5.2018. ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -