(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Keravalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Keravalle.

Työtehtäviisi kuuluu toimisto-,sosiaalitilojen ja tuotantotilojen siivous. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtä on tarjolla arkisin n. 7h päivässä ja 35h viikossa. Työaika sijouttuu tehtäväksi alkaen klo 7.00 ja päättyen klo 14.30. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä, sekä alan koulutus katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämöttämiä sillä me koulutamme sinut työhösi.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tulet tarvitsemaan myös hyvää fyysistä peruskuntoa ja aurinkoista palveluasennetta. Katsomme eduksi työturvallisuuskortin, sekä aikaisemman kokemuksen yhdistelmäkoneen käytöstä.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.5.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -