(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kempeleeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Etsitkö  kokoaikaista työtä joka painottuu aikaisiin arkiaamuihin?

Meillä on nyt tiimissä paikka aamuvirkulle siivoojalle ja etsimme tekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen.  Työ on pääosin ylläpitosiivousta asiakaskohteissamme, klo 05-13 välillä, mahdollisuus myös iltavuoroihin.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus sekä työkokemusta ja sinulla löytyy luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus ja työsuhde alkaa 7.11.2020 ja päättyy 31.5.2020.
Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -