Siivooja Kemijärvelle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Etsitkö siivousalan työtä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!


Haemme SIIVOOJAA asiakkaallemme Kemijärvelle.


Työtehtävät ovat ylläpitosiivousta ja työaika sijoittuu arkiaamuihin klo 6 alkaen. Tuntimäärä on 20-25h/vko, mahdollisuus myös lisätunteihin. Kokemus siivousalasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tässä työssä pääset työskentelemään monipuolisissa siivoojan tehtävissä ja oppimaan uutta. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Arvostamme haluasi oppia uusia työtehtäviä ja positiivista suhtautumista työhösi. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia.

Heräsikö kiinnostuksesi? Täytä hakemuksesi nopeasti oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Hanna Pieskä: hanna.pieska@personalhuset.fi / 040 703 5730

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot