(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kemijärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Kaipaatko pitkäaikaista ja vakituista työsuhdetta?

Me etsimme nyt motivoitunutta itsenäiseen työhön kykenevää siivoojaa Kemijärvelle.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtävässä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi  arkisin klo 6 – 14 välillä, viikonloppuvuorot kiertävästi. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus puhdistuspalvelualaa kohtaan ja halu palvella asiakkaat hyvin. Katsomme eduksi aikaisemman siivouskokemuksen sekä alan koulutuksen.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekemistä kohtaan. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, sinulla on ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.11.2019. Lisätietoja tehtävästä hanna-elina.nieminen@iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –