(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kemiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista! Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta 

   

SIIVOOJAA   

   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen KEMIIN JA KEMINMAALLE. Huolehdit asiakkaidemme toimistotilojen ja konttien siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä riittää vähän alle 20 tuntia viikossa, arkiaamuisin ja -aamupäivisin.

  

Aiemmasta siivouskokemuksesta ei ole haittaa, mutta perehdytämme sinut joka tapauksessa hyvin tehtäviisi. Reipasta työskentelyotetta ja halua oppia arvostamme yli kaiken! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Työssä on hyödyksi myös kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvä palveluasenne. Eri kohteiden välillä liikutaan työpäivän aikana, joten B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. 

   

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Käytössäsi ovat myös ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta liikunta- ja kulttuuriseteleihin asti. Panostamme perehdytyksen lisäksi esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään pitää huolta, että työntekijämme voivat hyvin sekä töissä että töiden ulkopuolella.

   

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 21.4.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/avoimet-tyopaikat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia työhakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta.