(Poistunut julkaisusta)

Siivooja keikkatyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä tarvittaessa töihin kutsuttavaa SIIVOOJAA tiimiimme pääkaupunkiseudulle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Töitä on tilanteiden mukaan eri viikon päivinä sekä aamu- että iltavuoroissa ja työtunteja kertyy viikosta riippuen muutamasta tunnista 37,5:een tuntiin. Työaika sijoittuu klo 6-22 välille, kaikille viikonpäiville. 


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia tehtävät sekä valmius lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Toivomme työhön valitulta joustavuutta tulla töihin lyhyelläkin varoitusajalla.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan todelliseksi ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -