(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, keikkatyö, Tampere, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle siivoojia Tampereen alueelle vaihtuviin työkohteisiin. 

Työtehtävät sisältävät asunto- ja loppusiivousta sekä työmailla rakennusaikaista siisteyden ylläpitoa hakijan omat taidot huomioon ottaen. Arvostamme aiempaa siivouskokemustasi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä työhön kuuluu kattava perehdytys. Tärkeintä on motivoitunut asenne, ahkeraa työskentelyote sekä positiivinen suhtautumisen työtä kohtaan.

Työkohteesta riippuen katsomme eduksesi voimassa olevan työturvallisuuskortin, B-ajokortin sekä valmiuden liikkua työpäivien aikana kohteesta toiseen Wincleanin työautolla.

Työtä on tarjolla työkohteiden tilanteista riippuen arkena klo 7-15 välillä. Töitä voit tehdä oman tilanteesi mukaan, tarvittaessa töihin kutsuttavana. Palkkaus on vähintään työehtosopimuksen mukainen 10,88eur/h. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä on pitkäaikainen keikkatyö.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Anna Virtanen, p. 050 355 7733.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Voimme huomioida vain hakujärjestelmämme kautta tulleet hakemukset, kiitos.

 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.