(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kaustiselle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2020

Etsimme nyt osa-aikaista  SIIVOOJAA Kaustisen alueelle.

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta eri asiakaskohteissa mm. myymälä- sekä toimistoympäristössä. Pääsääntöisesti työajat sijoittuvat ma-la klo 13-21 välille. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä 10-20h/viikko.

Toivomme, että sinulla on aiempaa  kokemusta alalta, koulutuksen katsomme ehdottomasti eduksesi, mutta emme pidä sitä välttämättömänä. Onhan sinulla reippaan mielen lisäksi ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus ja sekä todellinen into tehdä töitä?

Tarjoamme mukavan tiimin sekä työssäsi tukevan esimiehen. Lisäksi kannustamme kehittämään ja ylläpitämään ammattitaitosi laajojen koulutusmahdollisuuksiemme kautta sekä vakaan työympäristön, jossa pidämme sinusta huolta.

Hae tätä tehtävää oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 26.5.2020. Tehtävän on määrä alkaa heti.

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka