(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kauppasiivouksiin
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018


Etsimme asiakkaallemme Taidox Oy:lle Akaan alueelle tekijää kauppasiivouksiin. Loistavan siivousjäljen lisäksi on tärkeää, että työtä tehdään hyvällä ja reippaalla asenteella.

Työtehtäviin kuuluu mm. myymälän elintarviketiskien, kylmiöiden sekä myymälätilan siivousta. Osassa kohteissa tiskaus kuuluu myös työnkuvaan. Eduksi katsomme jos sinulla on kokemusta ennestään elintarvikesiivouksesta ja koneellisesta siivouksesta.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 15-23 välille ja vuorojen pituudet voivat vaihdella kohteen mukaan 4-8 h/päivä. Ajokortti tässä työssä ei ole välttämätön, mutta on plussaa.

Palkka koeaikana on 11€/tunti ja hyvälle työntekijälle töitä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Arvostamme hakijoissa yllämainitun lisäksi:
-    rehtiä ja reipasta otetta työntekoon
-    iloista asiakaspalveluasennetta
-    tiimityötaitoja
-    aiempaa kokemusta siivoustehtävistä
-    halua oppia ja kehittyä ammatillisesti

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.smilepalvelut.fi mahdollisimman pian. Järjestämme haastattelut Tampereen toimistolla ja olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi.fi