Siivooja kauppakeskukseen arkipäiviä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021
Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko oma-aloitteinen ja kaipaat aamuihin painottuvaa työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Haemme SIIVOOJAA vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen kauppakeskukseen RAISIOON. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6-10. Työssäsi vastaat kauppakeskuksen käytävien ylläpitosiivouksesta päältä ajettavalla yhdistelmäkoneelle sekä huolehdit wc-tilojen ylläpitosiivouksesta.

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotettasi. Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme, mutta tehtävässä menestymisen kannalta toivomme, että sinulta löytyy myös aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Tehtävässä menestymisen kannalta erinomaisen sujuva suomenkielen taito on eduksi, koska tehtävässä hyödynnetään päivittäin teknisiä työkaluja. Päältä ajettavan yhdistelmäkoneen käyttökokemus on eduksi, muttei välttämätöntä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta. Tehtävässä on mahdollisuus lisätöihin sekä arkisin että viikonloppuisin ja tämä soveltuu myös kesätyöksi, mikäli sinulla on mahdollisuus työskennellä elokuun 2021 loppuun asti.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Vastaako tämä tehtävä sinun osaamistasi? Rohkenetko ajaa päältä ajettavaa yhdistelmäkonetta? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 25.4.2021.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot