(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kauppaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Oletko aamuvirkku?

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

Vakituiseen, kokoaikaiseen työhön Turkuun. Tässä tehtävässä huolehdit kaupan puhtaanapidosta ja siisteydestä. Työaikasi on ma-pe klo 6-14 ja viikossa työtunteja kertyy 37,5.

 

Etsimme puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Meille riittää, että olet valloittava itsesi ja olet valmis ottamaan vastaan itsenäisen ja alati muuttuvan pestin. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Käytössäsi on myymälän päivystyspuhelin joten tarvitset työssäsi suomenkielen taitoa ja kykyä mukautua vaihteleviin tilanteisiin. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.