(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kastellin monitoimitalolle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa?
 
Haemme nyt osa-aikaista, vakituista SIIVOOJAA Kastellin monitoimitaloon.


ISS Palvelut vastaa Kastellin monitoimitalon siivous- ja ruokailupalvelusta. Työtehtäviisi sisältyy luokkatilojen, yleisten tilojen ja liikuntatilojen ylläpitosiivousta.


Työ on enimmäkseen iltatyötä ja työaika sijoittuu  pääsääntöisesti klo 19.20- 23.00 välille. Ison talon vaihtelevasta toiminnasta johtuen tarjoutuu välillä mahdollisuus myös lisätunteihin. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.


Toivomme sinulta aurinkoista palveluasennetta sekä innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn isossa monipalvelutiimissä sekä itsenäistä otetta työtehtävien hoitamisessa.


Arvostamme alan peruskoulutusta ja aiempaa työkokemusta, mutta perehdytämme tietysti tehtävään. Hygieniapassi katsotaan eduksi, koska silloin voit tarvittaessa osallistua myös keittiön astiahuoltotehtäviin. Tehtävään valitulle tehdään suppea turvaselvitys ja valitun tulee esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn.


Tule töihin mukavaan tiimimme!
Täytä sähköinen hakemuksesi  26.3.2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -