(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kannonkoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Haemme nyt reippaita ja joustavia SIIVOOJIA Kannonkoskelle

ISS Siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtauspalvelusta ja viihtyvyydestä. Ylläpito- ja erillissiivouskohteita ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisia kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä.

Siivoojana vastaat terveyskeskuksen sekä palvelutalojen siivouksesta arkisin 6-14 välisenä aikana. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Edellytämme kaikilta hakijoilta aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä sekä laitoshuoltajan tutkintoa. Olet tunnollinen ja joustava, ja sinulta löytyy aitoa asiakaspalveluhenkeä. Siistin työnjälkesi ansiosta asiakaskohteidemme yleisilme on puhdas ja miellyttävä. Viihdyt tehtävässä, jos olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi 25.8.2019  mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työt alkavat syyskuussa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -