(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakkaallemme Kangasalle reipasta siivoustyöntekijää!

Kyseessä on vakituinen työsuhde, siivouskohteena on keskustassa sijaitseva liiketila. Viikkotyöaika noin 22,5 h/vko ja työaika on on ma-la klo 6-9.45. Mikäli valittu henkilö toivoo lisätöitä, on tähän mahdollista yhdistää Kaukajärveltä porras- ja toimistokohteita jolloin tunteja on tarjolla vähintään 30 h/vko.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta työasennetta ja valmiutta fyysiseen työhön. Aiempi siivouskokemus tai alaan liittyvä koulutus katsotaan eduksi, tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne.

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta!


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.