(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kajaaniin
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Vahvistamme Kajaanin yksikköämme

Haemme nyt

SIIVOOJAA Kajaaniin

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen, joka alkaa syyskuun lopussa. Pääpaino oppisopimuksessa on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista täydennetään tietopuolisilla opinnoilla, joita toteutetaan oppilaitoksen tiloissa, opettajan ohjauksessa työpaikalla tai verkossa.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnon suorittanut osaa toimia asiakaskohteessa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti.

Opiskelujen aikana suoritettavat tutkinnonosat antavat osaamisen erilaisissa asiakaskohteissa työskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 palveluesimies Anu Heikkinen puh. 044-7657165.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.