(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kaavi/Riistavesi/Juankoski
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Kaavi-Riistavesi-Juankoski -alueelle. Työssäsi huolehdit mm. myymälöiden ja toimistojen puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa maanantain ja lauantain välillä. Työaika on noin klo 5-12.

 

Tehtävässä aikaisempi siivouskokemus on plussaa mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halu kehittyä! Odotamme sinulta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Myös iloinen mieli ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Työt kohteissa aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!