(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Jyväskylän & Laukaan alue
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI

 

Jyväskylän ja Laukaan alueelle. Etsimme reipasta ja motivoitunutta henkilöä huolehtimaan kohteidemme päivittäisestä ylläpitosiivouksesta. Huolehdit toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi kiinteistön energiatehokkuudesta. Tässä tehtävässä on mahdollisuus räätälöidä tarkempi työskentelyalue ja työajat oman kiinnostuksesi mukaan.

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta sekä hyvää työmoraalia. On aina eduksesi, jos olet siivonnut myös muualla kuin kotonasi! Alan koulutusta emme vaadi –  pääasia on, että sinulla on motivaatiota ja intoa oppia. Ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on myös ehdottomasti etua.

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo