(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Jyväskylään!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme SIIVOOJAA monipuolisiin siivoustehtäviin!

Työnkuva koostuu koti- ja yrityssiivouksesta sekä remonttien loppusiivouksesta.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta siivouksesta. Odotamme hakijalta luotettavuutta, vastuuntuntoisuutta sekä itsenäistä- ja omatoimista työotetta, koska työtä tehdään yksin. Työpäivän aikana tapahtuvien siirtymien vuoksi hakijalla tulee olla B-ajokortti, mutta asiakasyrityksemme antaa käyttöön auton.
Muut tiedot
Töitä on tarjolla alkuun osa-aikaisesti 3pv/viikossa, mutta osaamisen myötä työtunnit lisääntyvät ja työ muuttuu kokoaikaiseksi. Työaika on ma-pe ja pääsääntöisesti päivätyötä. Palkkaus määräytyy Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai lähetä CV:si ja avoin hakemuksesi sähköpostitse otsikolla ``Siivooja´´osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan pian!

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
6kk ja mahdollisesti pidempään.
Lisätietoja
Amira Omran, Amira.Omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.03.2019 mennessä.